Tähän olisi nyt tarkoitus sitten väsätä blogin esittelyteksti. Minulle on sanottu, että jokaisella blogilla pitää olla tarkoitus, mikäs olisi sitten tälle blogille hyvä tarkoitus. Luulisin, että se on keino saada purkaa ajatuksiaan ja saada jakaa elämänsä kommelluksia kanssaeläjien kanssa. (Siinä se fiksu ja virallinen tarkoitus, oikeasti haluan tulla kuuluisaksi bloggariksi ja ansaita mijoonia :D) 

Mitä tämä blogi sitten tulee sisältämään? 

Sisältö tulee koostumaan sekalaisista teksteistä. Kahden teinin yh-äidin purkauksia ja ilonaiheita. Postauksia perheen lemmikeistä (koirista, kissoista, linnuista ja hamsterista) sekaan mahtuu myös postauksia äidin terveysongelmista ja sairastelusta. Varmasti väliin mahtuu turhautuneita itkuvirsiä ja valitusta, mutta myös iloa ja naurua, kirjoittajan elämä on aika kommellusrikasta ;)

Blogitekstit tulevat sisältämään varmasti myös kirjoitus- ja kielioppivirheitä, jotkut tekstit liikaa hymiöitä, mutta pyrin sisällyttämään blogiini myös kuvia ja kummallista huumoriani.

Mitä itse toivon blogilta?

Toivoisin löytäväni edes pienen lukijakunnan, koska kivempi on ajatella kirjoittavansa myös muille eikä pelkästään itselleen. Toivon lukijoiltani myös kommentteja ja palautetta. 

Mitä on tulossa?

Suunnitelmissa tässä vaiheessa on postata ainakin kertomus kadonneista autonavaimista, kertoa tarina kotoa karanneesta ja nuorisokotiin joutuneesta pojasta, tehdä itsestäni kunnollinen esittely ja tietty esitellä rakkaat lemmikkimme.