Koska Kuha on ainakin vielä 2 kk nuorisokodissa ja Joel-sisko siirtää majansa koulun asuntolaan, olemme tulleet siihen tulokseen, että pienempi asunto olisi hyvä. Edessä siis taas asunnon etsintä ja muutto, huoh! Sitten rupesin miettimään hamstraus taipumustani ja tätä suunnatonta tavaramäärää sekä kroonista rahapulaaNI. Ja pääsin hienoon ratkaisuun, myyn ylimääräiset roinat ja saan vähän edes ylimääräistä rahaa :) ja sitten on muuttokin helpompi ja jatkossa olisi helpompi siivotakkin.

Mutta sitten iski se kuuluisa saamattomuus! Olen jo tarkkaan suunnitellut, mitä kaikkea myyn ja mihin hintaan, mutta se toteutus kusee nyt ihan urakalla. Viikko on mennyt ja yhtään myynti-ilmoa en ole saanut aikaiseksi :( Mä tiedän, että oikeasti ei olisi kovin hankala napata kuvaa ja laittaa ilmoa, mutta en tiedä, mikä kumma siinä tökkii. Suunnittelen ja suunnittelen, mutta en vaan saa aikaiseksi. Mikä kumma siinä oikeesti on?

Nyt tarvisisin enkelisiivoojan kaltaisen henkilön, joka tulisi seurakseni ja avukseni, että saisin tämän projektin toteutusvaiheen käynnistettyä, mutta eipä minulla ole sellaista henkilöä lähipiirissä :( 

Kai se tämä minun masennus taas meinaa pyrkiä kukkimaan ja sittenhän sitä on kohta taas valmis kierre: liuta suunniteltuja ja toteutumattomia asioita -> itsesyytökset -> lisää asioiden suunnittelua -> valvottuja öitä -> pahaa mieltä ja kiukkuisuutta jne.jne. jne.

Tämä kirjoituksen tarkoitus on nyt ehkä "potkia itseä liikkeelle", kun tänne kuitenkin laitoin suunnitelmat näkyviin. jos vaikka tulisi itselle sellainen "henkinen pakko" myös toimia eikä pelkästään suunnitella ja märehtiä asioita. Kaikkia keinojahan ei ole kielletty kokeilemasta :D