Joskus voi olla tälläisen sairaslomalla olevan joutoakan elämäkin todella kiireistä, stressiä ei suinkaan vähennä se, että tunteet menevät laidasta laitaan pikavauhtia. Perjantaina oli oma fysioterapeutti (uudet jumppaohjeet ja olkapään teippaus), Kuhan asiakassuunnitelmapalveri nuorisokodilla ja Winskun eläinlääri. Ajelin tiukan aikataulun siivittämänä kahden kunnan väliä (sekä nuorisokoti ja elli eri kunnassa kuin minä), koska koiraa ei voinut pitää autossa kuumana päivänä. sitten vielä lähdettiin "isolle kirkolle" Joel-siskon kanssa katsastamaan Anttilan alennusmyynti. Kiva oli siellä kierrellä, vaikka ei ostettukaan muuta, kuin uudet hienot vesipullot meille :)

13659220_834362709999161_791320279417925

Illansuussa kävin viemässä Joel-siskon ja kaverinsa Kuopiorockkiin ja tulin kotiin, ajatuksena viettää rauhallinen koti-ilta, mutta toisin kävi; kerkesin olla kotona vain vartin, kun sain puhelun, että Kuha on lähtenyt nuorisokodilta "omille lomille". Pikapikaa faceen ilmo, soittorinki etsintäjoukoille ja kotterolla täysillä kohti Kuopiorockkia. Sinnehän se kuitenkin pyrkii.. Saatiin etsintäjoukot nopeasti liikkeelle ja jo 1 1/2 tuntia karkumatkan alusta oli Kuha rockin järkkäreiden hallussa. minä palauttelin etsintöihin osallistuneita ihmisiä kotiinsa ja olin itse kotona vasta hyvän aikaa puolen yön jälkeen, sekavissa tunnelmissa. Samalla kun olin ikionnellinen mummokoiran hyvistä uutisista, kävin päässäni läpi Kuhan karkureissun aiheuttamia vihan ja huolen tunteita ja helpotusta Kuhan nopeasta kiinnisaamisesta.

Eilen singahdettiin mun bestiksen kanssa maalle hänen isänsä luo, koska hänen isänsä ystävällisesti lupasi katsoa kotteron jarruongelmaa, jarruongelma ei ihan vielä ratkennut, mutta ratkennee alkuviikosta. Sitten piti käydä nuorisokodilla allekirjoittelemassa papereita karkureissuun liityen ja selvittelemässä siihen liittyviä asioita. Sen jälkeen tummasimme bestiksen kanssa, että nyt on pienen nollauksen paikka :) Yhteistuumin lenkitettiin ensin hänen koirat, sitten minun koirat ja suuntasimme paikalliselle terdelle pokemonjahtiin :) Pokestop sijaitsee näppärästi nimittäis siinä terassilla :) Nautimme muutamat juomat, juteltiin mukavia ja napsittiin pokepalloja :) Kivaa oli.

Kohta suuntaan hakemaan Joel-siskon viikonloppuriennoiltaan ja tänään on sitten toisenlaisen "nollauksen" paikka, käydään yhdessä joku Pokekierros ja sitten tarkoituksena olisi linnottautua koirien kanssa sohvalle Netflixin pariin :)